Toimisto

Toimistomme sijaitsee Onkiniemessä, Särkänniemen läheisyydessä. Toimisto sijaitsee 3 D-kerrostalon tien puoleisessa päädyssä, toimistolle on erillinen sisäänkäynti.  

Toimiston osoite:  Onkiniemenkatu 3 D 33, 33230 Tampere

Tukiyhdistyksen toimisto sijaitsee Onkiniemenkadulla 3 D-kerrostalon päädyssä, sisäänkäynti vasemmanpuoleisesta ruskeasta puuovesta. Kadulta on kaksi rappusta alas toimiston ovelle. Rappusten oikealla puolella on tukikaide. Ovikello sijaitsee ovien välissä.
Tukiyhdistyksen toimisto sijaitsee 3 D-kerrostalon päädyssä, sisäänkäynti vasemmanpuoleisesta ruskeasta puuovesta. Kadulta on kaksi rappusta alas toimiston ovelle. Rappusten oikealla puolella on tukikaide. Ovikello sijaitsee ovien välissä.

Saapumisohjeet 

Saapuessasi julkisella liikenteellä: 

  • Lähimmät bussipysäkit Onkiniemi (1000 ja 1001) sijaitsevat Paasikivenkadulla, esimerkiksi Nyssen linjat 13, 80A, 80B, 80C kulkevat niiden kautta. Pysäkiltä on kävelymatkaa toimistolle noin 250 metriä. 
  • Raitiovaunun linja 3 kulkee Sepänkadulle,  lähimmät pysäkit Särkänniemi A ja B. Pysäkiltä on kävelymatkaa kerhotilalle noin 400 metriä.
  • HUOM! Nyssen linjamuutosten ja tietyömaan vuoksi tarkistathan ajantasaiset linja-ja reittiohjeet Nyssen Reittioppaasta. 

Saapuessasi autolla:

  • Kääntyminen Onkiniemenkadulle Paasikivenkadulta. Onkiniemenkatu jatkuu risteyksen jälkeen kääntyen vasemmalle. Tien vasemmalla puolella on ensin kerrostaloja, joiden jälkeen kerhotila on näkyvissä pienen mäen päällä. 
  • Onkiniemenkadun varressa on jonkin verran pysäköintipaikkoja, joissa on maksuton 2 h pysäköinti pysäköintikiekolla. Osa katuvarsipaikoista on asukaspysäköintiä, joten olethan huolellinen pysäköinnissä. Särkänniemen aukioloaikoina parkkipaikoista saattaa olla pulaa. 
  • HUOM! Kesällä 2024 Paasikiventiellä ja Onkiniemenkulmassa tehdään kaukolämmön kaivuutöitä, eikä Onkiniemenkadulle pääse kääntymään enää suoraan. Kulku Paasikiventieltä on ohjattu liikenneympyrän kautta.