Vapaa-ajan toimintaa

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry järjestää monenlaista vapaa-ajan toimintaa kehitysvammaisille tai vastaavanlaista tukea tarvitseville henkilöille.


Harrastekurssitoimintaa nuorille ja aikuisille henkilöille, ensisijaisesti tamperelaisille. Harrastekursseille on haku elokuussa ja ne kokoontuvat samoilla ryhmillä syys-kevätkauden. 


Kesäleirejä kesä-elokuussa kouluikäisille, nuorille ja aikuisille henkilöille, ensisijaisesti tamperelaisille. Hakuaika kesäleireille on 1.3.-17.3.2024. 

Diskoja Monitoimitalo 13:lla, kaikki ovat tervetulleita. Sisäänpääsy 4 euroa, avustajat maksutta. Diskon kahvibuffetti palvelee. Vain käteismaksu, joten varaathan käteistä mukaasi. 

Meidän Jamit Tulppaanitalolla kerran kuukaudessa. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, teeman mukaista ohjelmaa ja pientä ostettavaa. Osallistuminen on maksutonta. Ei ennakkoilmoittautumista - tervetuloa mukaan! Meidän Jamit järjestetään yhteistyössä Tukena-säätiön kanssa. 

Päiväretkiä jäsenistölle erilaisiin kohteisiin: kylpyläretkiä, Pirkanmaan kierroksia, eläinpuistoja ja muita toiveiden mukaisia kohteita. 

Jäsenistön ulkomaanmatka kerran vuodessa lämpimään kohteeseen. Yleensä matka ajoittuu syyskuun alkupuolelle. 

Risteilyjä jäsenistölle: kevätristeily huhtikuussa (1 vrk) ja diskoristeily kesäaikaan (päivä Tukholmassa-risteily).