Tiedote 14.5.2020: kesäleirit toteutuvat osittain

14.5.2020

 

PÄIVITYS TIEDOTTEESEEN 14.5.2020:

Hallituksen linjauksen mukaisesti voimme toteuttaa kesäleirejä osittain hygieniaohjeistukset huomioiden. Leiriläisvalinnat on nyt tehty ja valinnoista tiedotetaan leirikirjeillä (kirjeet jätetty postitukseen 12.5.2020). 

 

Yhteensä tarjolla olisi ollut kymmenen kesäleiriä, joista neljä on kohdennettu kouluikäisille ja kuusi aikuisille leiriläisille. Valitettavasti leireistä toteutuu koronapandemian vuoksi vain 8 kesäleiriä. 

Kuuslahden leirit toteutuvat pienennetyillä ryhmillä, samoin kouluikäisten päiväleiri. Leireillä on tänä kesänä enimmillään 8-9 leiriläistä sekä tarvittava määrä ohjaajia.

Kaikki leirille hyväksytyt ovat tässä vaiheessa vanhempien kanssa, itsenäisesti tai tuetusti asuvia henkilöitä. Leireillemme on hakenut paljon myös asumisyksiköissä asuvia henkilöitä. Koronavirustartuntojen leviämisen estämiseksi tällä hetkellä on rajoitettu ei-välttämättömiä vierailuja asumisyksiköihin ja kulkemista asumisyksiköistä niiden ulkopuolelle ainakin kesäkuun loppuun asti. Täten asumisyksiköissä asuvat henkilöt eivät rajoitusten vuoksi voi myöskään itse osallistua leireillemme. Koska hallitus käsittelee rajoitusten mahdollista purkamista tai jatkamista vasta kesäkuun aikana, joudumme tekemään päätökset leirien suhteen tämänhetkisen (12.5.2020) tiedon pohjalta. Valitettavasti siten joudumme perumaan sellaiset leirit, joille enemmistö oli asumisyksiköissä asuvia henkilöitä: aikuisten päiväleiri Tukena Epilän tiloissa sekä vaikeavammaisten/ liikkumisrajoitteisten aikuisten leiri Mertiörannassa Jämijärvellä.  

Seuraamme valtakunnallisia ohjeistuksia ja suosituksia, ja niiden johdosta leirien käytännön toteuttamiseseen tulee muutoksia. Näistä muutoksista ja huomioitavista asioista on tiedotettu valituille leiriläisille leirikirjeiden mukana. Mikäli virustilanne pahenee kevään ja kesän kuluessa, saatamme joutua perumaan leirin/ leirejä.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tiedote 5.5.2020

 

Iloisia uutisia!

Hallituksen linjauksen mukaisesti voimme toteuttaa leirikesän suunnitellusti hygieniaohjeistukset huomioiden. Tukiyhdistyksen kesäleirit ovat pienimuotoisia 10-12 leiriläisen leirejä. Leiriläisvalintoja tehdään mahdollisimman pikaisesti ja valinnoista tiedotetaan leirikirjeillä mahdollisimman pian (kirjeet pyritään saamaan postiin vielä tällä viikolla 19).

HUOMIO: Ilmoitathan välittömästi, mikäli olet hakenut kesäleireillemme, mutta et halua leirille tulla. Tällöin emme turhan takia käsittele hakemustasi ja voimme jakaa leiripaikan eteenpäin.

Lisätietoja kesäleireistä: 

toiminnanohjaaja Johanna Kantanen, p. 050 388 6144, kantanen@kvtukitampere.fi