Tukiyhdistys tiedottaa: Pirkanmaan Kotitorin palveluintegraattori vaihtuu 1.7.2023

16.5.2023

TUKIYHDISTYS TIEDOTTAA: ​PIRKANMAAN KOTITORI            

 

Pirkanmaan hyvinvointialue kilpailutti Pirkanmaan Kotitorin ohjaus- ja neuvontatoiminnan maaliskuussa 2023 uudelleen.

Kotitorin ohjaus- ja neuvontatoimintaa on tuotettu varsinaisella sopimuksella 1.9.2021-31.7.2022.

1.8.2022 lähtien palvelu on tuotettu väliaikaisella sopimuksella.

1.7.2023 alkavasta toiminnasta järjestettyyn tarjouskilpailuun osallistui vastuullisena sopimuskumppanina Tammenlehväkeskus Oy, muut kilpailutukseen osallistuvan ryhmittymän jäsenet olivat Alustapalvelu Sociala Oy ja Sosped Keskus Oy. Tukiyhdistys ei enää uuden ryhmittymän mukana kilpailutukseen osallistunut, vaan hoitaa osuutensa loppuun väliaikaisen sopimuksen mukaisesti. 

Uudeksi palveluintegraattoriksi Pirkanmaan hyvinvointialueen Kotitoriin valittiin Luona. Luona tuottaa palvelun yhdessä ns. ryhmittymänä Nordic Healthcare Groupin eli NHG:n kanssa. Luona oli mukana luomassa ja kehittämässä ikäihmisille suunnattua Tampereen Kotitorin palvelua yhdessä NHG:n kanssa jo vuosina 2009–2021.

Kotitori on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, sillä se on Suomessa ainoa, jossa yksityinen palveluntuottaja toimii koko hyvinvointialueen palveluintegraattorina. Uusi Kotitori on pienempi liikevaihdoltaan kuin aiemmin, mutta palvelualue on huomattavasti suurempi maantieteellisesti sekä väestöpohjaltaan. Palvelun piiriin kuuluvat Pirkanmaan hyvinvointialueen ikäihmiset, lapsiperheet sekä erityisryhmät kuten vammaiset, mielenterveys- ja päihdekuntoutujat.

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

 

Tässä yhteydessä yhdistyksemme haluaa kiittää:

 

Lämmin kiitos rakentavasta yhteistyöstä kuluneena toiminta-aikanamme Tampereen kaupungille, Tammenlehväkeskus Oy:lle ja Sociala Oy:lle.

Erityinen kiitos Pirkanmaan Kotitorin upealle tiimille, sen palveluvastaavalle sekä palveluohjaajille. Teitte huikean hyvää työtä taidolla ja tunteella. 

Yhdistys toivottaa Luonalle menestystä tässä toiminnassa, jonka ihmiset ovat hyvin löytäneet!

 

KOTITORIN YHTEYSTIEDOT PYSYVÄT SAMANA

Kotitori on ohjaus- ja neuvontapiste ikääntyneille, vammaisille henkilöille sekä mielenterveys- ja päihdeasioissa tukea tarvitseville ja heidän läheisilleen.

Asiakaspalvelupiste palvelee edelleen Tampereen keskustassa Frenckelli­naukio 2 B.

Kotitorin puhelinnumero on 040 733 3949 (ma–pe klo 8–16.30).

Sähköpostiosoite on kotitori@pirkanmaankotitori.fi ja

verkkosivujen osoite www.pirkanmaankotitori.fi